慢活style既上环西营盘真系有好多靓靓cafe,今次同朋友误打误撞入咗呢一间chill到爆既美式餐厅😚环境好大好开扬,设有户外餐座,带埋狗仔嚟啱晒😚佢哋仲有酒吧台,见到唔少食客都会过黎happy hour一下啤啤佢🍻😆🔥Beef & Chorizo Bolognese 和牛肉酱阔面$168一上枱已经闻到好香!伴碟嘅两块蒜蓉包好吸引😚好香蒜蓉味,面包热辣辣好软熟🥰阔面面条好有口感,烟韧度拿捏得好好,食落仲有啲似手工feel💗肉酱既牛肉味都好重,蕃茄汁唔会太酸或太甜影响味道,食晒啲面仲剩返好多酱😆🔥Crab Meat Risotto 蟹肉意大利饭$165见到个蟹字就忍唔住要整番碟😆个人觉得都算系对得住个价钱,一疏疏嘅蟹肉都有平均布满系碟饭到,而且都食到有蟹味✨👋🏻我仲想讲下个汁!以为佢都系𠮶啲普通蕃茄汁,点知都几惹味,唔知系咪有蟹肉既加持,余韵既鲜味都几突出,会不自觉一啖接一啖咁食!不过唔钟意食青豆嘅朋友就要注意一下啦😆😆😆🔥Avocado & Chicken Pizza 烤鸡肉牛油果薄饼 $165食西餐点可以唔试下啲Pizza!四个字概括:不过不失🫣味道系合格嘅,牛油果配鸡肉亦都系不败

🔥Crab Meat Risotto 蟹肉意大利饭$165

食西餐点可以唔试下啲Pizza!四个字概括:不过不失🫣味道系合格嘅,牛油果配鸡肉亦都系不败组合,只系冇乜惊喜咁啰😛