2023-06-13
#又chill又grill又何妨!呢期好钟意去将军澳食嘢 餐厅选择林林总总 其中有间modern grill room 我都几like 座位宽敞 环境舒适唔嘈吵-⭐️西班牙斧头骨黑毛猪扒 $338/dinner set⭐️🍅蕃茄浓汤🥗蟹肉牛油果粒沙律4道菜套餐好抵食 以叫散叫主菜嘅价钱 加三几十蚊 包埋头盘/甜品/餐饮 汤同埋沙律 仲要系standard portion🤩🤩 沙律里面嘅蟹肉 份量足又有质感 唔系肉碎𠮶只 单点要成百几蚊㗎😉-🥩斧头骨黑毛猪扒 制作有心思 卖相夸张但又好鬼靓 厚身黑毛猪扒一分为二 然后沾面包糠炸香 外层酥脆 肉嫩有肉汁 似食大大块鸡排 火箭菜鲜蕃茄沙律 可以减低油腻-🍝蚬肉扁意粉 $168如果单点又想食pasta 推荐呢款 意粉al dente 口感好好 酱汁微辣 夹杂香草🌿 味道丰富可口又refreshing-📍la Rosabelle Bar and Grill将军澳唐贤街29号蓝塘傲地下4号舖
🍅蕃茄浓汤
🥗蟹肉牛油果粒沙律