铜锣湾地铁站行过去都一段路仔,但系去到都有好多人。 外围挂满led light,金光闪闪的。——————————饮过几杯cocktail , 都系觉得呢杯Yuzu funny 最好饮,味道十分fruity。特别要赞赞bartender用心调制每杯饮品,所以杯杯饮品都有独一无二既外型。 当日叫左杯口味唔系咁岩既cocktail, 即使佢好忙,但都特意换左杯比我。 服务态度唔哂讲,非常welcome 既host,不时又会睇下d客满唔满意,又会搞下气氛咁。 ———————————呢个系当日饮既Yuzu funny水果好多,好新鲜,whiskey 既味道唔系好出,淡淡酒味加上柚子香同新鲜既水果配搭,非常岩唔系好饮得既女仔,味道带果香,十分容易入口。 另一日既Yuzu funny 又系第二个样,呢个十分有美感,上面仲有真既小洋菊花,唔同既水果, 见到都心花怒放。每次去,都有唔同既配搭,就算叫番同一杯饮品都有惊喜。——————————话说呢到仲有系香港好难揾到既意大利手工啤酒,peroni.好好饮,小麦味道浓既。————————————当日星期五live music show,十点开始,

——————————

———————————
呢个系当日饮既Yuzu funny

——————————

————————————

当日星期五live music show,十点开始, 所以吧里都挤满了人,歌手弹著结他,唱既有八十代到现代既音乐,有我最钟意既Back for good。
———————————-

灯光摆设都引人入胜。 系同朋友gathering 既好地方。
———————————

店铺出面都有对住街既吧枱,可以系出面饮住哂煲烟。