2023-05-02 178 浏览
一直以来见人拍照美美的想来吃,朋友回港就吃一次冻切拼盆-西班牙火腿,曼彻格芝士,红酒烩梨先来个冻拼配上酒是最好的配搭🤭除了火腿芝士外,最特别的当然是红酒烩梨,食住梨都好似饮紧酒🫣棒棒鹅肝呢个系我未黎到都心心念念想食觉得好精致,一份有3粒,鹅肝上有好多开心果碎,想不到会夹,捧捧好浓郁既鹅肝味,绝对适合配酒吃鹅肝比坚尼三文治个味好搞笑,朋友指定要叫的,但都系我既最爱,好香脆既多士入面搽了满满既鹅肝酱,好邪恶又好好食西班牙薯仔蛋饼西班牙菜必叫蛋饼,唔好睇佢细细个,但其实好饱肚。其实佢系有煎蛋,薯仔同中间有流心蛋,一切中间有流心,好治疗无论系就咁食定系配酒都好夹,爱吃薯仔的我食到停唔到西班牙慢烤乳猪蕃茄锅饭 西班牙除咗蛋饼必食一定系西班牙饭去完澳门返嚟挂住烤乳猪,见到呢度有烤乳猪嘅西班牙饭我即刻唔谂就叫,但呢个制作需时要耐心等候乳猪算大份,半肥瘦外皮好香脆,混合啲饭一齐食唔会觉得好油腻,而且饭粒唔会过淋过硬,几好VIRGIN SANGRIA呢杯系无酒精既西班牙果汁,饮唔到酒既可以叫,草莓味WHITE SANGRIA而爱饮酒既我简左呢杯好香水果味饮落好易入口既白西班牙酒,除左酒入面仲有水果,我认
一直以来见人拍照美美的想来吃,朋友回港就吃一次

冻切拼盆-西班牙火腿,曼彻格芝士,红酒烩梨
先来个冻拼配上酒是最好的配搭🤭

棒棒鹅肝

鹅肝比坚尼三文治

西班牙薯仔蛋饼
无论系就咁食定系配酒都好夹,爱吃薯仔的我食到停唔到

西班牙慢烤乳猪蕃茄锅饭
西班牙除咗蛋饼必食一定系西班牙饭

VIRGIN SANGRIA
呢杯系无酒精既西班牙果汁,饮唔到酒既可以叫,草莓味

WHITE SANGRIA
而爱饮酒既我简左呢杯好香水果味饮落好易入口既白西班牙酒,除左酒入面仲有水果,我认为几岩女士饮

整体食物唔错,环境都几舒服,门口位置好适合打卡📸
  • 西班牙薯仔蛋饼
  • 鹅肝比坚尼三文治