2023-08-18
呢间感觉俾我系间好靓好有feel既酒吧~与朋友or伴侣黎呢到饮下野都几唔错~黑松露忌廉长通粉🍝佢嘅味道浓郁而香,令我回味无穷!通粉煮得恰到好处,筋道有嚼劲~加上丰富嘅黑松露忌廉汁,真系令人难以忘怀。每一口都可以感受到黑松露嘅味道~仲有唔少菇片同烟肉碎😋辣肉肠pizza🍕佢嘅饼底薄身又松脆~一咬之间就可以感受到酥脆嘅口感😋上面那层番茄酱份量啱啱好再加上芝士同大量嘅辣肉肠,每一口都系一个美味的结合!辣肉肠嘅鲜香同薄身饼底嘅酥脆真系绝配😆德国咸猪手🐖呢碟啱啱上嚟,我就闻到猪手嘅香气~好吸引😚猪手外脆内嫩,外皮烤得金黄酥脆,一啖咬落去,嫩滑多汁嘅猪肉就溢出嚟,令我唔禁咀嚼好耐唔肯吞下去😂猪手配埋啤酒,真系一啖一啖都令人愉快,好似喺德国啤酒节咁🤣饮品嗌佐Corona同California Lemonade~happy hour会优惠啲~California Lemonade个渐变色好靓~甜甜地易入口☺️唔错总括而言,系呢到食饭饮野俾我感觉几chill几舒服~食物同嘢饮质素都唔错😚推荐~