2024-03-10 71 浏览
Set dinner (Rib Eye Steak) $208Set dinner 有汤同面包。忌廉汤系一啲味精味都无🥹唔会好滞,仲有好多料 (茹同鸡肉) 个牛油包都好脆同香,食落好开胃。牛扒嗌medium就真系medium😍唔会过生过热,肥瘦均匀,一啲都唔难咬。仲有浸煎香味,加埋胡椒就仲jeng。薯条份量好多 仲炸到好脆,一啲都唔㶶同埋无油腻感,好食得嚟份量够两个人share!Penne Carbonara $138呢个carbonara好有惊喜!😍超重芝士味,仲要一上菜就觉得好香,条条粉都有芝士🧀但就会想一路食落去,唔觉得滞,非常推荐!Berry Smash $58最后嗌咗杯mocktail,系好nice嘅店员推荐的。非常大杯之余,饮落好开胃,配牛扒一流,性价比好高😌呢间bar可以慢慢坐,又可以玩飞镖,厕所都好干净🤣几啱嚟同朋友倾计,过一个好chill嘅夜晚。

Penne Carbonara $138

Berry Smash $58