2022-08-03
🌍House Of Grace (观塘)最近牛头角开左间餐厅,一入到餐厅估唔到咁大间好阔落,装潢简洁,以暖色调为主 而且有落地玻璃窗 光线充足,成个感觉好舒服😌 食物质素唔错,餐牌定期更新,好期待下次帮衬有新菜式!而且老板娘超级nice😚🤍OMG cheese burger(推介)厨师拣选嘅面包好好味,咬落去超级松软,好正!另外材料非常丰富,有鸡蛋、新鲜牛肉、蕃茄等,牛肉唔会太干身同埋好厚实,份量十足。🤍帆立贝明太子酱管粉第一次品尝管粉,外型特别 而且加埋明太子酱香浓入味 同埋食落去软身,另外帆立贝大大粒 厨师有煎过,所以味道香喷喷 。🤍椰子咖啡椰子加入咖啡好配搭,倒入咖啡𠮶阵真系好治愈,打卡一流,饮落去味道都唔错,饮到椰香味再慢慢渗出淡淡既咖啡味,口感好有层次。✨环境:9/10 🙋🏻♀️推介:8.5/10📍观塘鸿图道22号俊汇中心6楼
🤍OMG cheese burger(推介)
🤍帆立贝明太子酱管粉
🤍椰子咖啡