2022-09-30 209 浏览
西营盘cafe好多 今次黎到hashtag 呢度最出名应该系拉花咖啡 但系我今次就无饮到咖啡 食左其他野。店铺环境非常舒服 而且欢迎带宠物过来放松下 今次试左车仔包 可以自由选择面包 sauce toppings. 我就拣左sourdough creamcheese avocado chicken breast. 非常健康嘅选择。sourdough有2大片 份量几多下,绝对唔会食唔饱!另外side dish仲有salad,打卡一流! 味道就系食物本身嘅味道,都好难有出错另外叫左个bagel,比较失望。其实叫佢系一个bagel形状嘅面包比较合适无bagel烟韧嘅口感 绝对唔适合bagel控 呢个价钱黎讲 可以有更好嘅bagel选择不过整体黎讲 cafe环境好chill,店员nice,假期无嘢做同朋友吹下水,系一个唔错嘅选择!

无bagel烟韧嘅口感 绝对唔适合bagel控
呢个价钱黎讲 可以有更好嘅bagel选择