2023-02-13
♧ 𝙻𝚊𝚐𝚘𝚖 𝙺𝚊𝚏𝚏𝚎之前试过lunch time黎呢间大热既乐感到食野,今日就心血来潮去下试呢度嘅二人晚市套餐✌🏼♡台湾风味牛肉千层面呢款千层面嘅辣度系固定嘅,但系佢唔算太辣,啱啱好可以俾你感受到少少惹味之余又唔会顶唔顺!佢嘅牛肉份量唔算话好多,细心咀嚼都会感受到佢嘅免治牛肉味。留意呢个千层面嘅制作需时15至20分钟,不过都值得一等!♡白酒奶油三文鱼意粉佢嘅三文鱼唔算话好大旧,但系食落还可以唔会有雪藏味。而且仲加咗啲三文鱼子令到成个意粉更加丰富!意粉嘅软硬度适中,加埋少少奶油香就好正🥰♡水牛城鸡中翼(五只)炸得香脆嘅水牛城鸡翼带啲微微嘅酸味,食落唔会觉得好漏。而且佢都腌制得好入味,唔会话咬到入去就冇晒味♡炸薯条一向钟意食香口嘢嘅我,梗系唔少得食炸薯条!佢嘅薯条送到上嚟嘅时候热辣辣,香脆可口~加埋少少芝士粉喺上面既可以做装饰又可以调味♡多明尼加朱古力奶♡抹茶鲜奶📍观塘伟业街180号Two Harbour Square一楼💰人均消费:约$200
♡台湾风味牛肉千层面
♡白酒奶油三文鱼意粉
♡水牛城鸡中翼(五只)
♡炸薯条
♡多明尼加朱古力奶