2023-03-10 77 浏览
第一眼比佢既饮品餐牌吸引,因为第一次见热朱古力都有几款,我哋点左Tanzania75%,有茉莉花、提子干、黑加伦子,好特别呢杯热朱古力系有少少酒味,同平时既非常不同,佢哋真系用可可豆所以好有实感同浓郁,出色!😋主菜我哋点左啲轻食,芝士火腿牛角酥、烟三文鱼沙律蛋牛角酥,两款都好好味,份量十足,即叫即整,好中意佢个牛角酥够香脆,脆脆口感好正,烟三文鱼同蛋沙律两个味原来都几夹,两种馅都食得出唔会抢左,大家中意食传统三文鱼配牛油果佢哋都有,芝士火腿中意佢焗溶左啲芝士唔系斋夹😋宫保鸡丁扁意粉真心有惊喜,炒得够干爽,朋友中意食辣觉得佢辣劲十足又惹味,扁意粉烟韧度煮得刚好,辣鸡肉好食😋仲有黑松露薯条大大碟,海量既黑松露酱,餐厅毫不吝啬,等我哋可以大大啖沾酱食,大满足,整体而言餐厅环境好舒服chill,人少少啱晒同朋友倾计谈心💜