2022-11-25
呢日就去咗一间餐厅 chill 下~🌟 卡邦尼意粉酱汁非常香浓,食到有少少蒜香,非常惹味,意粉软硬适中。钟意佢食完唔会有饱济嘅感觉~🌟 烤猪肋骨上枱嘅时候热辣辣😍酱汁辣辣地非常惹味~啲薯条炸得超级脆,洒响上面嘅味粉画龙点睛,令薯条更香口~🌟 巧克力蛋糕配雪糕唔会太甜,蛋糕松软,慕斯细滑~同云尼拿雪糕好夹!🌟 Mocktail: What a Peach! & Jeremy’ s Passion“What a Peach!” 用提子肉、桃蓉、菠萝汁同柠檬水调制而成,神奇嘅系饮落好似珍宝珠味😍唔怪得佢杯边都夹左一粒珍宝珠!几钟意呢杯饮品,因为味道几清新☺️“Jeremy’s Passion” 原本系以热情果、橙汁、薄荷同tonic water调制而成,但因为材料供应问题,调酒师将热情果改为青苹果、仲加入左青苹果味嘅爆珠😆虽然材料有变,但风味依然,果香满溢嘅饮品令人精神为之一振!
🌟 卡邦尼意粉
🌟 烤猪肋骨
上枱嘅时候热辣辣😍酱汁辣辣地非常惹味~
啲薯条炸得超级脆,洒响上面嘅味粉画龙点睛,令薯条更香口~
🌟 巧克力蛋糕配雪糕
唔会太甜,蛋糕松软,慕斯细滑~同云尼拿雪糕好夹!