2024-10-16
🍗烧烤鸡肉Pizza $160pizza外皮焗得金黄挺身,而且比预期中大份又足料。底又唔会太厚,咬落唔会好lum身🤤烤鸡肉质鲜嫩多汁,配埋烧烤酱嘅独特烟熏味,整体口感丰富~酱汁嘅微甜同香浓,配合甜椒嘅清脆,同埋洋葱的香气,咬落去真系啖啖好滋味。🦑墨鱼汁蟹肉义大利面 $148啲面口感弹牙,煮得恰到好处,吸收咗浓郁嘅墨鱼汁,每一口都充满海洋嘅鲜味。墨鱼汁嘅香气同味道,搭配竟足料嘅蟹肉,蟹肉鲜甜,质感细腻!不得不提嘅系樱桃蕃茄嘅加入为呢道菜增添咗亮点,佢嘅酸甜味同墨鱼汁嘅浓烈形成一定对比,清新嘅感觉令整个菜式更加丰富。仲有香菜嘅加成,食落去完全又唔会觉得油腻!😚加分嘅系餐厅落咗小小橄榄油,令成道菜望落更吸引,同埋食落好滑🤩如果系蟹肉意粉嘅爱好者嘅话,强烈推荐大家试吓~
🦑墨鱼汁蟹肉义大利面 $148