2023-08-23
📍Chapter ONE (大埔)大埔仁兴街12号地舖今日喺大埔做完嘢,想揾个地方坐得舒服少少,醒起呢间性价比唔错嘅餐厅,决定再Encore试吓上次想食嘅嘢。🍕至尊辣肉肠Pizza $128Pizza热辣辣出炉,呢度选用薄底饼皮,特别香脆😋芝士好香仲有厚厚嘅拉丝,成个配搭都相当好味!🍝美式肉酱意粉$76 自家手打嘅肉酱加新鲜蕃茄好有咬口,意粉硬度适中,比较干身嘅烹调,唔会太腻👍🏽🐷黑松露忌廉肉丸 $88满满忌廉口感,黑松露同忌廉嘅比例适中,肉丸质地弹牙头,食完两个甜甜酸酸嘅主菜,转下口味都唔错🫶🏾🍸蜜蜂糖 $88我朋友就叫咗一杯柠檬味嘅cocktail,加咗蜂蜜糖清清甜甜,好啱中和今日成个晚餐。🥭杨枝Rum露 $108隐藏餐单之一,杨枝甘露加上Rum估唔到又几惊喜,小编好钟意芒果嘅饮品,呢个啱晒我嘅口味,听讲要夏天先可以饮到㗎!🔔总共:呢个地方越夜越多人,都几啱嚟倾偈chill吓🍻食物质素真系非常唔错,两次嚟到都冇失望💯地点⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为最高分)
大埔仁兴街12号地舖
地点⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星为最高分)