2020-07-12 205 浏览
去左呢期好hit嘅south lane, 环境真系好chill, 望出去成日以为系上环, 其实斜对面系西宝城😹Weekday大概点几钟去到, 为左等窗口位所以再等多左阵, 我谂8个字到挂, 好彩我地都唔系好饿😂 (真心坐窗口位先有feel🤪). Roasted organic chicken 🍗 . $148超大只鸡唔系讲笑, 仲要系有机嘅几健康😇烤得好食肉都算滑唔算鞋👍🏻点埋佢个番茄酱几醒胃有少少辣都唔错☺️系食到好入先见到d肉有少少红🧐不过整体系熟嘅 个薯条超好食😍😍😍加左好多香蒜食落仲有少少脆🤤仲要系至爱嘅粗薯条🤗. Sweet potato coconut pancake 🍠🥞 . $118一共有三层pancake 每层都有d焦糖香蕉🍌上面沈左d椰子脆片🥥 除左落左maple syrup 重点系个raspberry peanut butter sauce !! 花生🥜敏感人士要小心😂 但个味几特别几浓郁☺️好少食到呢个味嘅pancake, 而且呢个系全素👍🏻. Latte . $42. Fresh lychee.lime.basil.sea salt .48Drinks无乜特别,

. Latte . $42

Drinks无乜特别, latte正常😂个杯几靓🤪另外个杯lychee好清新但真心无乜lychee味😂朋友话要幻想先饮到个味😂staff话系无加糖用水果本身嘅味🙆🏻‍♀️lime同sea salt就好出 似饮紧咸柠7😂😂😂😂

小结: 间cafe好cozy好文青, 打卡正👻窗边位有阳光透落黎好舒服😌食物推介, 野饮就一般😂另外佢有d scones同cake都想食☺️有机会再过黎😝

推介: 🌟🌟🌟🌟+0.5🌟(最高5星)