2025-01-20
做完野紧系要chill 下! 💁♀️去左中环一间荷兰风嘅酒吧饮嘢食野,店舖嘅壁画都系荷兰嘅风车或者其他风景为题,连只碟都系荷兰风车🇳🇱食物都系荷兰嘅特色小食👋🏻☺️我哋就叫咗一个🍱什锦小吃拼盘🍡有炸肉泥丸、炸绞肉肠、炸芝士球🍢同埋薯条成个拼盘都好丰富🤗 而且仲有总共四个酱汁全部都系荷兰嘅特色其中炸肉泥丸 咬入去系肉泥既口感,有牛肉高汤、面糊、饺肉,好特别呀🤩⭐️加埋芥末酱 好夹呀但我最钟意既都系炸芝士🧀入面有拉丝芝士既效果跟住就饮左杯Pale Ale, Young Master HK🍺呢款经典淡爱尔是一款非常百搭既酒款,饮得出麦芽周啤酒花既细腻,亦都有花果、橘子等既香气最后亦都试左红白葡萄酒/有气泡酒登板一次过四款酒都试哂有Prosecco, Chiaro DOC NV, Italy、Rosé, De Berne Romance-IGP, Chateau, France 2022等店主会慢慢同你介绍同埋教你点饮系好好既体验⭐️💪🏼
去左中环一间荷兰风嘅酒吧饮嘢食野,
食物都系荷兰嘅特色小食👋🏻☺️
我哋就叫咗一个🍱什锦小吃拼盘🍡
有炸肉泥丸、炸绞肉肠、炸芝士球🍢同埋薯条
成个拼盘都好丰富🤗
而且仲有总共四个酱汁