2022-05-13 891 浏览
衬Happy Friday紧系要去饮杯野 轻松下~ 行过见到呢间几chill嘅餐厅就入去试下😍 outdoor有位比大家饮杯野食啲小食 都几多外国人架😗😗 而入面就有个好靓嘅bar 食物份量都唔细 啱哂一班朋友去呀😍冬荫公青口 ($148)青口虽然唔大只但真系好多😯😯 而且都好入味🤤而且冬荫公汁好香 又唔会太辣😍 仲有面包可以点汁食呀😋The surf & Turf Combo ($338)由于我有选择困难症 surf & turf可以试哂牛排同虾盲真系啱哂我啦🤩 牛排颜色粉粉的唔会熟过龙 咬落都好软好嫩😋😋 而只虾都几大只几多肉 仲好香蒜蓉味🤤🤤 配菜仲有露笋同薯条 够哂丰富😍踢屁股鸡翼 ($88)个名好好笑🤣 鸡翼只只都好多肉好大只 仲炸得香脆🤩 仲配搭蜜糖芥末酱 香香甜甜好开胃👍🏼餐厅都有好多款手工啤酒 staff都好主动推介比我地 我地都比较钟意果味嘅酒 所以拣左以下2款~Vault City ($88)呢杯系芒果味 比较重果酸味 但又会饮到芒果香味 都几特别😯Brouwerji Rodenbach ($88)而呢杯就甜啲 好香果味 好似饮紧果汁咁 易入口啱哂唔咁饮得嘅朋友🥰

冬荫公青口 ($148)

The surf & Turf Combo ($338)

踢屁股鸡翼 ($88)

Vault City ($88)
呢杯系芒果味 比较重果酸味 但又会饮到芒果香味 都几特别😯

Brouwerji Rodenbach ($88)