2023-11-27
🍼 Oyster Daily special 6pcs $248我同朋友都系生蚝爱好者,所以order咗一盘daily special🦪生蚝只只都肥美厚肉,食落口嘅口感好饱满,每啖都系鲜甜嘅蚝肉同一层淡淡嘅海水味,好正👏🏻🍼 美国克厘石牧场安格斯肉眼配巴黎牛油 $326身为食肉兽嘅我哋当然要order块扒嚟食🤭呢块安格斯肉眼简单嘅配搭令我哋好惊喜,将肉眼扒上面嘅巴黎牛油搽均晒成块牛扒,大大咁提升咗成块牛扒嘅肉香,牛扒嘅肉质又够juicy,值得一赞😋🍼 精选甜品拼盘 $158甜品我哋就比呢个喜怒哀乐set吸引住😍呢个甜品set设计得好有心思,有食落好sweet sweet嘅抹茶芝士十胜红豆饼,有苦涩得嚟冻冰冰嘅咖啡雪糕批,味道好特别嘅红菜头水信玄饼,同埋清新感满满嘅青苹果芭菲,满足钟意食甜品又贪心嘅我哋🥳🍼 Free flow 任饮120分钟 $228/person餐厅呢排都做紧呢个free flow 任饮又有小食嘅promotion,我同朋友平时都钟意小斟几杯,见到就当然走唔甩🤭小食盘嘅种类有好多,炸薯条、烤杂肉肠、脆炸鱿圈、脆炸洋葱圈同香辣鸡翼,啱晒同朋友坐喺度chill chill
🍼 美国克厘石牧场安格斯肉眼配巴黎牛油 $326
🍼 精选甜品拼盘 $158
小食盘嘅种类有好多,炸薯条、烤杂肉肠、脆炸鱿圈、脆炸洋葱圈同香辣鸡翼,啱晒同朋友坐喺度chill chill倾住偈食👍🏻
Free flow可以选择嘅酒嘅选择都有好多,价钱又抵,钟意饮两杯嘅真系唔可以错过🥂
🍸Cocktail
Cuba Libre
rum, coke, lime juice
Screwdriver
vodka, orange juice
🍷Wine
House Red Wine