2017-06-12 110 浏览
旺角黑布街有好几间酒bar, 觉得呢间cheers酿制既手工啤做得好有heartstaff既service都做得好好佢地都主动介绍番每种唔同既手工啤既特性口感~~唔使自己乱打乱撞乱咁叫常常听见「手工啤」其实意思系产量少,独立制作~~什至系其间限定!!手工啤因为少量生产,酿酒师 可以成日更改recipe~~~从而变出更多唔同既新口味手工啤够纯正,唔会有任何化学物品或 防腐剂!!所以更能体验手工啤既精髓no.9 hazelnut brown nectar, 入口感觉有d smoky feel夹杂住榛子既味道,相对地较浓味~~花麦香味亦几甘香好饮麻婆豆腐味做toping既竹炭薄脆pizza~~饼底好幼细又脆!!超正~~麻婆豆腐味唔算好辣!!唔食得辣既都可以食到~~几香口好惹味炸墨鱼~~炸到金黄香口~又唔油腻送酒必备既小食

staff既service都做得好好

夹杂住榛子既味道,相对地较浓味~~花麦香味亦几甘香
好饮

炸墨鱼~~炸到金黄香口~又唔油腻