2017-02-18 2660 浏览
喺ifc睇完戏之后, 都已经九点几。 黎 Simply Life 问下仲有冇嘢食, 经理话舖头十点就会关, 但系我哋可以坐喺出面𠮶啲sofa area食, 照会serve 我地:)我哋叫咗一个蟹肉蒜香意粉, 另外要咗个黑松露忌廉汁煮意粉, 另配有南瓜汤同西柚果茶。黑松露忌廉汁煮意粉够香浓, 汁同意粉嘅分量调配合适,整体值得推荐。 虽然佢哋嘅意粉应该唔系手制,但系性价比唔错。整体上觉得个蟹肉意粉有待改进,因为蟹肉比较松散,意粉太黏口亦不够香。 南瓜汤不过不失, 西柚果茶几好饮, 面包就有待改进... 起码可以暖啲或者配牛油/橄榄油会更好。overall 性价比系几好,最好系late night 可以任坐hahaa! 倾计耐d都得!

2017-02-13