2021-09-10 43 浏览
我就拣咗要A.懒人包($128)我朋友就嗌F.明太子蟹肉忌廉汁扁意粉($138)而我哋都加咗要甜品(+$25)咁首先讲咗我𠮶个先啦其实就系一个All Day Breakfast 嚟嘅(我印象中好似之前冇食过All Day Breakfast)所以我都觉得有少少新鲜感嘅😅😅同埋我第一次食𠮶个Benedict Egg我觉得𠮶个口感几正👍👍劲多蛋汁流晒出嚟,而且劲滑𠮶个烟三文鱼又唔会太咸💕💕而烟肉亦都啱啱好,唔会太肥腻同埋太干咁之后就讲吓我朋友𠮶个忌廉汁扁意粉啦(其实我第一眼睇Menu都觉得呢个系最吸引🥰🥰)食落去同我想像中一样咁高质店员一摆低已经闻到好香😋😋呢个扁意粉食落去系劲Creamy嘅(好惊食到𠮶啲劲干嘅意粉)而上面𠮶啲紫菜完全做到𠮶个画龙点睛嘅效果最后就讲吓我哋嗌嘅嘢饮啦我系饮Oreo Milkshake (Dinner set半价加配:$28)可能系我饮过最Creamy嘅Oreo奶昔💖💖之后我朋友系饮热情果Smoothie(Dinner set半价加配:$23)
我就拣咗要A.懒人包($128)
我朋友就嗌F.明太子蟹肉忌廉汁扁意粉($138)
而我哋都加咗要甜品(+$25)

咁首先讲咗我𠮶个先啦
其实就系一个All Day Breakfast 嚟嘅
所以我都觉得有少少新鲜感嘅😅😅
同埋我第一次食𠮶个Benedict Egg
我觉得𠮶个口感几正👍👍
劲多蛋汁流晒出嚟,而且劲滑
𠮶个烟三文鱼又唔会太咸💕💕
而烟肉亦都啱啱好,唔会太肥腻同埋太干

咁之后就讲吓我朋友𠮶个忌廉汁扁意粉啦
(其实我第一眼睇Menu都觉得呢个系最吸引🥰🥰)
食落去同我想像中一样咁高质
店员一摆低已经闻到好香😋😋