2025-03-17 982 浏览
要食好嘢首先要行山先🤣🤣因為係蘇豪區,要行吓斜路!見到佢都幾full,我平日夜晚都要book定先可以唔洗等位。餐廳氣氛都幾好,夠chilll🗣️🍗🍗Ban Ban Chicken $208half half可以試到兩隻味,口味唔洗咁單一。我揀咗sweetandsour同埋spicy。佢每碟炸雞都有幾條炸番薯條🍠🍟甜甜地都幾好食。炸雞每一件都幾大嚿,炸皮唔算好厚,雞肉仲保持到嫩滑。spicy口味都幾辣🌶️我覺得辣嘅程度去到譚仔中辣🥵🥵真係幾刺激🤣🦑🫓Seafood Pancake $158外層煎到好香脆,啲餡料都好多,勁多蔥🤣唔會淨係食到啲粉醬。不過我覺得海鮮冇想像中咁多🥲🍜🥬Vermicelli $148最有驚喜🤩🤩睇落幾大碟,但係食落就唔夠食🤣🤣因為啲粉絲太好味👍🏻佢粉絲煮得夠時間,但係又唔會淋晒,調味鹹甜適中,好香麻油味同埋有好多蔬菜😋😋🧀🍳Cheese Egg Roll $128都幾大份,芝士都多,每一舊都食到芝士🧀啲蛋又唔會好老👍🏻味道就冇咩大驚喜🤣都係嗰個味

🍗🍗Ban Ban Chicken $208

🦑🫓Seafood Pancake $158