2024-01-15
星期六同朋友想揾个地方chill吓,我哋去咗位置尖沙咀天文台道嘅Marouf Coffee Premium,呢度有传统土耳其咖啡机,同埋Iced Latte都大受欢迎㗎💖🐥🥗 Chicken couscous salad 鸡肉粗麦粉沙律 ($78)呢个鸡肉沙律好大份量!粗麦粉𫓦饱肚,可以当一个lunch ,加杯latte已经好够饱🥳 味道够香口,有土耳其风味,鸡肉唔会太鞋,唔错!🫐🍧 Blue Berries Yogurt With Granola 蓝莓乳酪配酥脆谷麦片 ($46)呢个乳酪配有几款脆卜卜嘅Granola,有几粒仲系我最爱嘅可可味,个味道混合得几好👍🏻 捞埋啲蓝莓酱汁都唔会太甜🤩🍡☕️ Iced Pistachio Latte冰开心果咖啡 ($44)开心果味超浓郁,果然真材实料!所以latte都有啲creamy,又香又有营养~🍑🍼 Peach Smoothie 桃沙冰 ($42)沙冰可以选择少甜,今次朋友拣咗正常甜,饮落清甜,衬冰冻饮最爽🥳!
🍑🍼 Peach Smoothie 桃沙冰 ($42)