(非会员)
2008-12-23 9 浏览
Christmas果几日系连假,, 我同男朋友会去日本, 所以就提早食Christmas buffet.. 我地拣左大家都未去过既会景餐厅食.. 一入到去已经觉得好有气氛, d decoration好靓好有心思, 个个waiters都会祝你 Merry Christmas, 一d都唔马虎架!! 放低左d野之后我地就开始食.. 初初以为Christmas buffet 只会focus系只火鸡, 冇咩其他野食.. 好surprise呢度除左火鸡仲有好多好多其他野食!!! 特别系海鲜, 有大虾, 蟹, 鱼, 青口, 蚝.. 真系差唔多你讲得出既都有!! 总之就食到我同男朋友都好开心~~ 完全冇后悔拣左黎会景食Christmas buffet..!! 值得推介!!!!

• 火鸡
  • 大虾