2018-12-23
一连两日都不自觉咁行咗埋去睇吓有冇啲新product 系关于圣诞节嘅。因为圣诞节通常啲面包舖都会整好多关于Xmas 既面包、蛋糕、曲奇等等。结果当然冇令我失望啦!😋佢有传统嘅姜饼人曲奇啦,有圣诞系列朱古力,仲好似有一款圣诞特备嘅批添㖞!我哋执下执下都执咗几样野,唔觉唔觉洗咗百几蚊。买咗姜味曲奇同圣诞节朱古力都系谂住送俾人嘅🙃 有个圣诞蝴蝶结系个包装度架💝另外普通版嘅买咗一块曲奇同一件小旦糕比自己食。全部都冇影相sorry😅今日又再刻意行入去睇,面包款式好似多咗好多,仲好似新出有嘢饮卖,有朱古力有mocha 等等. 不过要下次先试啦!又口痕买咗个almond croissant 🥐 比自己食,唔知关唔关今日嘅天气事呢?因为今日落雨湿湿我放咗个包几个钟之后先食已经冇我上次食咁crunchy,不过内涵依然有嘅,入边蜂巢咁嘅状态以我嘅愚见都系一个好既出品。不过都系果句啦,service 真系冇以前咁好,好似唔多friendly 咁,定因为佢觉得我哋根本唔识欣赏佢地d product呢?
另外普通版嘅买咗一块曲奇同一件小旦糕比自己食。
全部都冇影相sorry😅