2024-01-05 644 浏览
因为住东涌,圣诞节𠮶晚去咗La Rosabelle dinner. 响Open Rice book 咗6:30pm, 去到其实都唔使book位,呢度长期都有位。真心唔知佢点生存。其实佢食物,环境,Service都唔差,可能位置比较偏僻,通常去都系附近啲住户。𠮶晚见佢有Christmas set dinner, 我哋叫咗一个,再加一个pepperoni pizza. Set dinner 包龙虾汤,-个main, 甜品,再加一个红/白/气泡酒,都系$488,其实都几抵。Pizza 都好大个,上枱𠮶阵都热辣辣,饼底又脆,真心好味。个set 我哋拣咗Turkey, 我个人觉得麻麻哋。dessert 系chocolate cake with cranberry sauce, ok啦。全晚都系得小猫三四只,真心希望佢哋挨得住。

全晚都系得小猫三四只,真心希望佢哋挨得住。
2023-12-25
庆祝纪念