2024-07-24 400 浏览
最近葵广出现咗间话题性好高既churros店,听讲佢地既churros系即炸😍同小朋友上完堂就带佢去试吓🩷位于葵广二楼美食街,见到兔仔🐇招牌就系佢啦!佢地选择唔算好多,分别有六款酱料选择,加多少少钱仲可加多一杯自家制gelato🍨想多啲唔同口感仲有其他配料选择😚今次我地选择既系海盐焦糖酱同开心果gelato combo set ($60),睇住churros即炸即加肉桂糖真系好治疗!而且佢地真系一d都唔手软,酱料加到好满🤭食落口每啖都包裹住酱料,加上churros系即炸既关系,所以暖暖地又内脆内软,加埋冰冻既开心果gelato真系好爽😋开心果gelato香浓得黎仲有满满开心果粒,真系💯配搭呀!呢个系真心会encore既churros!

而且佢地真系一d都唔手软,酱料加到好满🤭

2024-06-21