2017-05-10 81 浏览
系商场见到呢间店,以为系甜品店,原来都有咸点选择,一于试下~点了 churros hotdog,跟餐有薯条,不过酱太多,只系食到酱的味道, churros 都脆,反而薯条炸得好脆,香口,正跟餐有甜品,雪糕加 churros,要咗朱古力味,唔知点解,呢个 churro 有油溢味,朱古力餐都盖唔过,系咪因为人多咗,炸嘢多咗,所以的油开始浓味咗?雪糕本身亦唔系滑,有小小失望⋯⋯再点了一份士多啤梨 churros,同样有阵油溢味,不过比之前朱古力果个好好多,土多啤梨甜,反而忌廉冇咁甜所以好夹我地仲点咗份三文鱼Beagle,只可以话比麦记的好...就系冷冷的一份面包,可能系烟三文鱼的关系所以不可以加热?但有小小微暖可能会好小小~咸点选择唔多,因为主力卖 churros 的关系吧~

咸点选择唔多,因为主力卖 churros 的关系吧~

2017-05-09
  • Strawberry Churros