2020-06-26
上次介绍咗Sensory Zero嘅All-Day Breakfast同埋鳗鱼饭,今次讲埋佢嘅甜品先🥰-🍫痴_线朱古力🍫-店员一上呢杯就觉得好痴_线🤯点解可以整到咁靓咁澎湃😍d朱古力泡泡流晒出嚟,打卡之选📸📸呢杯有五种唔同嘅朱古力制成嘅热朱古力面头有黑白朱古力碎,同埋半融印有sensoryzero嘅朱古力🍫原本以为会好滞,但一饮落去除咗觉得朱古力味几浓郁,但又唔会过甜,所以好快就成杯饮晒😚虽然饮到底会觉得有少少苦同埋有d未融晒嘅朱古力,但整体味道唔错,卖相超靓,加分加分😋-评分:8.5/10价钱:$55-🍰Perfectto Tiramisu🍫-佢系用浓缩咖啡配上Kahlua酒特制成嘅tiramisu,放喺杯入面上,都几特别😛佢有浓郁嘅可可味,蛋糕身较湿嫩,都几creamy,酒味较淡,未到好惊艳嘅感觉🤣如果层次可以丰富d就好😛-评分:8/10价钱:$45-📍Sensory Zero 铜锣湾📍-
🍫痴_线朱古力🍫
评分:8.5/10