2022-10-08 17 浏览
🍸🥮 𝘊𝘰𝘤𝘬𝘵𝘢𝘪𝘭𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘮𝘰𝘰𝘯𝘤𝘢𝘬𝘦𝘴 — 𝘵𝘩𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘦𝘱𝘢𝘳𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘱𝘢𝘪𝘳. 𝘏𝘈𝘗𝘗𝘠 𝘔𝘖𝘖𝘕 𝘍𝘌𝘚𝘛𝘐𝘝𝘈𝘓🌕✨✨-· Morning Breeze· JD Honey Ginger · Alive in the Afternoon-好似返咗泰国咁,重点系仲要有SS,另外in-house全晚个 soundtrack 都good taste,好过老兰啲club多多声,可能可能我老鸟,kpop唔太啱我。叫咗两杯house signature 嘅cocktail,系bar tender 主动问我同朋友嘅口味,再用心推介,两杯都好中我哋心水!自己钟情 Honey ginger,强烈辛辣配酒精好醒神,辣中又有八角花椒香,味道好有趣! 之后店员仲好热情咁再整多杯Morning breeze,味道较为refreshing,系个好好嘅结尾!

· Morning Breeze
· JD Honey Ginger