日式西餐厅一向都啱港人口味。冇得返乡下惟有食个日式西餐试吓啦,晚市佢有dinner set ,会员可以$368享用,开头以为系一人set,原来呢个价钱系二人set,我地4个人差啲叫左4个二人set,最终我地叫左2个二人set。讲返个set,Appetizers 招牌沙律小食拼盘,汤有周打蚬汤或者龙虾汤,日本舞茸牛肝菌意大利饭或香辣虾蒜蓉蟹肉大虾扁意粉我地两个拣哂黎试,加埋main course 4选1,香煎猪鞍伴蜜糖芥末酱同埋香煎牛仔骨配日式照烧汁,仲有甜品朱古力布朗尼。成个二人set 5个courses 劲满足。整体每样食物都乎合水准,呢个价钱,性价比非常高。不得不提呢度既cocktail 系劲啱打咭,连个名都好正:So HOT!、So Far So Good、So Smooth、So Strong,So You Are、So Exciting剩系㨂到玩一轮,仲要劲有心思整到好靓。整体来讲呢间可以再去。

2021-12-24