2013-08-23 777 浏览
念紧饮咩好的时候,服务员会主动问有冇咩帮到手,洗唔洗介绍下。几友善呀!Eastern Adventure 1 - Erguatou Pink Grapefruit Chillino粉红色那杯系二锅头粉红柚子沙冰二锅头味很浓。如果不太喜欢酒味重的,可以等冰溶多点,才饮。柚子味不太觉,那种冇乜柚子味的粉红色令人觉得好色素...Western Adventure - Baileys LatteBaileys落得唔少! 酒味浓!!Eastern Adventure 2 - Kueihuachen Cointreau Mocha好似普通酒心朱古力,可能因为面头的CREAM同朱古力,饮耐左反而比较有酒味!总的来说,酒味浓的,几特别,唔难饮,但只会想一试! 哈哈! 不会令我想一试再试!呀! 50一杯都OK呀! 唔贵! 试下都无妨!
粉红色那杯系二锅头粉红柚子沙冰
二锅头味很浓。如果不太喜欢酒味重的,可以等冰溶多点,才饮。
柚子味不太觉,那种冇乜柚子味的粉红色令人觉得好色素...

Baileys落得唔少! 酒味浓!!

呀! 50一杯都OK呀! 唔贵! 试下都无妨!