2022-11-05 819 浏览
Winstons 喺西营盘同 K Town 各有一间。西营盘分店地方细细但干净企理,系一间令人放松既复古型格小店,几次路过都见到有客人系小窗口 order coffee takeaway。经过一望,会瞬间觉得自己去左纽约旧式戏院。经典显眼嘅黑白格,加上店招牌又会不时换新 slogan,散发一种洒脱率性气场。如果外卖到海边,吹海风睇日落 chill 住饮都唔错~-𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢 // $100❝ 𝑺 𝒉 𝒂 𝒌 𝒆 𝒏 . 𝑵 𝒐 𝒕 𝒔 𝒕 𝒊 𝒓 𝒓 𝒆 𝒅 . 🍸☕ ❞Espresso + coffee liquor 既配搭,又浓又烈。满满咖啡香气从入口缭绕到回甘,非常香醇;均衡厚重丝滑既口感,首先被咖啡冲击醒一醒,饮到底 feel 到个人温暖起黎 ♡⸝⸝Coffee & booze 为劳碌一天续命,微熏迎接 happy Friday ٩(ˊᗜˋ*)و平时饮开咖啡可以试试,系几特别既体验~(( 怕苦既就唔好试‎✄ - - - - - - - - - -
𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢 // $100
满满咖啡香气从入口缭绕到回甘,非常香醇;
均衡厚重丝滑既口感,首先被咖啡冲击醒一醒,
饮到底 feel 到个人温暖起黎 ♡⸝⸝
Coffee & booze 为劳碌一天续命,
微熏迎接 happy Friday ٩(ˊᗜˋ*)و
平时饮开咖啡可以试试,系几特别既体验~
(( 怕苦既就唔好试
‎✄ - - - - - - - - - -