2024-03-14
♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍尖沙咀区:MAROUF cafe ✿👧🏻啱啱喺Poly落堂想喺尖沙咀附近揾间Cafe买杯咖啡坐吓🥰✿✨!!菜式推介!!✨☕️Iced Mocha $42Mocha味道超级浓郁香滑!好似饮咗一杯朱古力落肚咁✨🥰但略嫌偏甜咗少少🤌🏻☕️Pistachio Latte $52 好少有地方有开心果味咖啡饮🥰觉得味道几特别几得意~🥗Smoked Salmon Salad $65 沙律配咗罗勒酱好食好清新好舒服!但系烟三文鱼份量数目比较少下次可以改善吓🥲🥯Chicken Tikka Focaccia $58 如果鸡肉份量再多啲就好啦🥹但系酱汁调配得唔错的!!再加埋蔬菜系几舒服✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小编食评✨👧🏻:I think is a wonderful cafe for me to spend a time on ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐厅评分:味道:💗💗💗💗价钱:💗💗💗地点方便:💗💗💗💗💗餐厅服务:💗💗💗餐厅整洁:💗💗💗💗💗CP值:💰 💰 💰 💰回
♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!
📍尖沙咀区:MAROUF cafe
✿
✿
✨!!菜式推介!!✨
☕️Iced Mocha $42
Mocha味道超级浓郁香滑!
好似饮咗一杯朱古力落肚咁✨🥰
但略嫌偏甜咗少少🤌🏻
☕️Pistachio Latte $52
好少有地方有开心果味咖啡饮🥰
觉得味道几特别几得意~
🥗Smoked Salmon Salad $65
沙律配咗罗勒酱好食好清新好舒服!
但系烟三文鱼份量数目比较少下次可以改善吓🥲
🥯Chicken Tikka Focaccia $58
如果鸡肉份量再多啲就好啦🥹
但系酱汁调配得唔错的!!
再加埋蔬菜系几舒服
餐厅整洁:💗💗💗💗💗
CP值:💰 💰 💰 💰
回头率:85%
地址
📍 Marouf Coffee (尖沙咀)
尖沙咀天文台道8号地下3号舖