2020-08-31 715 浏览
食完之后 我同penpen🐧都心挂挂💗 决定再访<<Coffever 咖啡热>>试试新意思😋 本身谂住试佢个鸡胸沙律🥗 但最后都系拣返慢煮牛🤭 唯有下次再去多次啦🥳 今次餐汤系粟米汤🌽 有粒粒粟米蓉超级浓超级creamy🍲 好似日本好好味𠮶只罐罐粟米汤❤️【明太子忌廉虾肉意粉】💰$85有三只大雪虾HAHAHA🦐 有冇人同我一样都系中意食爽口弹牙嘅雪虾多啲🤪 意粉煮得啱啱好🍝 捞埋明太子cream sauce好好味🤤 个汁几重明太子味 但有少少甜甜地🤔 系奇妙嘅感觉🌈 食食下又几过瘾成碟清晒😋🦄满足指数: ❤️🧡💛💚💙【慢煮安格斯封门柳扁意粉伴温泉蛋】💰$126又到慢煮牛时间👅 第二次都系好好食😍 今次好似比上一次更加澎湃净系食牛肉都饱🤤 牛肉粉嫩 面头有煎过 啲边边位好脆口🥰 意粉同样有咬口🍝 温泉蛋够流心好creamy🍳 🦄满足指数: ❤️🧡💛💚💙💜💖#OhMyFoodBae_cwb#OhMyFoodBae_yellow#OhMyFoodBae_cafe#OhMyFoodBae_OMGhohoMEI📍Coffever铜锣湾富明街2-6号宝明大厦3楼C室

【明太子忌廉虾肉意粉】💰$85
🦄满足指数: ❤️🧡💛💚💙

【慢煮安格斯封门柳扁意粉伴温泉蛋】💰$126
🦄满足指数: ❤️🧡💛💚💙💜💖
慢煮安格斯封门柳扁意粉伴温泉蛋

#OhMyFoodBae_cwb
#OhMyFoodBae_yellow
#OhMyFoodBae_cafe
#OhMyFoodBae_OMGhohoMEI