2022-06-22
之前母亲节念住就mami唔洗去咁远🫡去左一间近小区但又有feel嘅餐厅食饭🥹今次尼间系一间比较贴合平民化嘅西餐厅 😚入去食lunch真心觉得几抵食😁🍴厨房蜜糖芥末酱鸡脾扒汉堡尼间西餐厅嘅burger系小编大推😘😘佢就好似分左好多层layer咁😛续个讲😋首先系个包皮😂佢有烘过所以系非常之脆口嘅😊然后个鸡脾扒真心好嫩滑🤩完全唔会鞋😛然后菜同酱个d就正常发挥🤓最后就真系性价比高🤓因为佢个burger非常之巨型🥴重要有埋薯条食🤡真系好抵🤭💸价钱:$98✨好味·到指数:4.5/5🤍🤍🤍🤍🍴NZ Silverfrem 顶级肉眼扒去到扒嘅部分🥴唔知系咪去个日d肉质有d失准😪成块肉眼扒大部分都系肥肉🤥所以一食落就有d失望🫡最后都系问问职员🥰而职员都好nice咁样帮我地转左第二份肉眼扒☺️第二份味道肉质都正常翻😋💸价钱:$158✨好味·到指数:2.5/5🤍🤍🍴法式烧草原羊架肉质都比较嫩口😎但由未去到入口即融嘅程度😙几啱钟意食羊但又唔想大出血嘅朋友仔😝💸价钱:$148✨好味·到指数:3/5🤍🤍🤍
🍴厨房蜜糖芥末酱鸡脾扒汉堡
💸价钱:$98