2024-02-28 203 浏览
Coti the Bistro地址: 新蒲岗五芳街31-33号永显工厂大厦地下C号舖今日朋友带我去食咗个平价西餐厅Dinner Set👭$368。前菜:意大利巴马火腿🥗+慢煮鸡胸肉沙律🥗凯撒沙律卖相讨好,沙律菜新鲜加上肉质柔软嘅巴马火腿,酱汁量适中,不错😚。慢煮鸡胸肉沙律,甜甜酸酸,真系口感好清新清爽,令人会越食越开胃🤣。主菜:16小时慢煮西冷牛扒🥩+龙虾意大利饭🦞5成熟嘅牛扒肉质鲜嫩,而且口感好好,牛味浓郁,最啱我呢啲食肉兽🤣。如果你系一个龙虾爱好者咁就一定要叫红当当龙虾意大利饭🥴,意大利饭面质煮得啱啱好,口感烟韧而且意大利饭上仲要铺满咗好多龙虾 ☺️!甜品:士多啤梨牛角包窝夫🧇窝夫即叫即制所以需要等十五分钟左右,成个窝夫都变得非常立体,好靓好岩打卡。窝夫好脆好香蛋味🥰配上士多啤梨和cheese cream伴食,清甜度岩岩好☺️,好好食,正😎。饮品:柠檬茶🍹+朱古力咖啡☕️朱古力咖啡舖满忌廉,一啖都已经饮得出好重朱古力味,超有特色口感又有惊喜😍,而且又唔会甜,不错😗。
Coti the Bistro
地址: 新蒲岗五芳街31-33号永显工厂大厦地下C号舖