2009-12-10 152 浏览
通常人好奇怪的, 终会觉得外国入口嘅货就系馨香啲.意大利佬弃用 Prada 选 Louis Vuitton, 我真的见得唔少! 在法国呢, 你开间㗎仔嘅 UNIQLO, 又大把人排队涡! 吹胀! 系香港, ZARA 同 H&M 未减价, 都日日逼爆人. COVA 就更加巴闭晒, 变成阔太, 名人或中环白领的 High Tea or Coffee 首选! (GVSTO 开迟咗添! )我杯 Caffe Latte 尚算不错, 温度, 香味, 奶的打滑技巧, 算是中上品. 随价格外, 那咖啡味道很平易近人... 甜甜滑滑的 Approachable, 不苦也不太脓. 但同 "中环太子大厦的COVA" 比较下, 竟又不是那会事了.... COVA's 外卖 Coffee 会平得多 (Around $28),但要坐低饮的话, 请你准备好最后要放底$55先. 你亦不须担心会惊话唔记得㗎涡, 这里有专人'大声地'堤醒你的. 但就真的有点贵得气愤, Cantuccini 都无块送比人!(续..)
通常人好奇怪的, 终会觉得外国入口嘅货就系馨香啲.

系香港, ZARA 同 H&M 未减价, 都日日逼爆人.

随价格外, 那咖啡味道很平易近人...
甜甜滑滑的 Approachable, 不苦也不太脓.

但要坐低饮的话, 请你准备好最后要放底$55先.

但就真的有点贵得气愤,
Cantuccini 都无块送比人!
(续..)
未饮咖啡前, 眼瞓兼手震 ~~ 见到鬼咁!
女经理人冲的, 无乜嘢可挑剔. $55就太勉强了.
未饮咖啡前, 眼瞓兼手震 ~~ 见到鬼咁!
女经理人冲的, 无乜嘢可挑剔. $55就太勉强了.