2021-01-02
呢间除左系一间pet friendly cafe, 佢仲系一个co-working space, 所以一入到去睇落好似好大,但食野嘅位置就唔算多💛Eggs your way - scrambled $35 + pancakes $20 + hash brown $10 + beech mushroom $10 呢一碟野除左bagel之外,全部都系自己配搭,叫得eggs your way,最紧要就系个蛋,但个炒蛋好普通,冇乜蛋味又冇做好调味,有黑椒嘅地方就有黑椒味,冇嘅地方就乜味都冇.... 由于唔知本身已经跟bagel,所以再加左pancakes,bagel 几好味,口感烟韧,pancakes就正常,但syrup比得唔够🤣Hashbrown 都好味,岩岩炸起,又热又够脆成碟最吸引就系个mushroom,菇味炒得好香,调味都好特别好衬💛Smoked salmon bagel $70 简单嘅野有时反而系最好味,bagel 一样好烟韧,三文鱼又好难唔好味,夹埋一齐就perfect🤣 💛Hot chocolate $40天气冻了,热朱就系最佳选择,呢杯朱古力几好味,够浓又唔会苦👍🏻💛Pink
💛Eggs your way
Hashbrown 都好味,岩岩炸起,又热又够脆
💛Smoked salmon bagel $70
💛Hot chocolate $40
💛Pink lemonade $45
Pink lemonade 除左个颜色系粉红之外,同一般lemonade冇乜分别,都唔错,但lemonade黎讲我觉得可以再酸啲