餐厅: The Promenade餐廳
资讯:

2023-02-18 1954 浏览
生日去食buffet庆祝,左拣右拣最尾拣咗harbour grand~去之前先睇到最近嘅网上评价好坏参半,都有少少担心,但已经网上book咗比埋钱所以唯有照去啦🤣🤣系网上book位,头100位有8折,最尾价钱700有找,唔算太贵野食嘅质素都唔错,选择都算多,唯一美中不足系开蚝师傅好似唔太熟手,d生蚝虽然味道唔错但好多壳🥲cp值一般,冇乜特别,唔觉有网上讲到咁恶劣,但亦都冇其他人所讲咁好好食book位果阵讲咗有人生日所以有蛋糕仔送,都几好食同咪觉得算系几有心思,庆生来讲算唔错嘅。
生日蛋糕(送)
2023-02-18