2022-01-15
疫情下禁晚市,好彩仲有lunch可以出外用餐!咁啱口痕想食日本菜,但又想抵食,咁一定系食放题啦!最近发现呢间位于铜锣湾极尚大喜屋做紧优惠,下昼2点后入座,第二位半价?!除返开每个人$200都唔使!有咁笋的优惠,一于捉多个朋友去食尽佢~呢间极尚大喜屋真心太高质!餐厅内处处都有惊喜!惊喜1:空间感极大,除左网上落单,餐厅内更设有熟食区、冻食区、甜品区、冻饮区,甚至酒类饮品区,全部任饮任食!不得不提炸鸡、炸烧卖、炸饺子一应俱全!炸鸡好嫩滑,唔会粉多过肉!仲有一盘盘热辣辣的炒鸡柳、炒西兰花等,估唔到都好够镬气!仲有新鲜青口和超鲜甜大虾!整个雪柜放满超过十款冻饮任君选择!令我最赞叹的,就系清酒、梅酒、烧酒全场任饮,正!惊喜2:食材新鲜,食物选择多,份量足料!真系好喜欢它的刺身,食得出好新鲜!甜虾、带子刺身、吞拿鱼都好鲜甜,块块都厚切!仲有寿司款式多,私心大推左口鱼寿司,入口即溶超好味!一啖一旧迷你海胆手卷,又好味又过瘾! 惊喜3:超平优惠食到日本质素食材,重要事唔怕再讲,最近推出嘅午市优惠真心抵,下昼2点后入座,第二位半价,最后埋单除返开每个人$200都唔洗就食到咁高CP值嘅日式放题任食,真心要
呢间极尚大喜屋真心太高质!餐厅内处处都有惊喜!
令我最赞叹的,就系清酒、梅酒、烧酒全场任饮,正!
惊喜3:超平优惠食到日本质素食材,重要事唔怕再讲,最近推出嘅午市优惠真心抵,下昼2点后入座,第二位半价,最后埋单除返开每个人$200都唔洗就食到咁高CP值嘅日式 放题任食,真心要再encore!