2021-08-04
中环区日本师傅主理既日本料理呢个价位CP值好高地点系SOHO区 好似有点远 但其实又唔系好远地方细细地 但坐得舒服的午餐叫了安格斯牛扒丼 同 冲绳走地鸡亲子丼同二人既刺身拼 牛丼先上台 非常香 闻到牛脂既香味 师傅洒左d芝麻系上面 芝麻非常香 闻到食欲大增 完全忘记个牛肉丼系朋友既 差d食左佢个份 跟住黎个刺身 388 有 赤身 油金鱼 中拖罗 仲有只唔记得名既鱼 同 牡丹虾 各刺身两大片 刺身非常厚同大片 新鲜既 不过未算非常好 但牡丹虾大只得黎又鲜甜 非常好食最后黎埋个亲子丼 上台卖相已经好靓 蛋香滑 鸡亦嫩 好味道总括 订位侍应(讲广东话既男同事)非常好 日本师傅虽然无咩沟通 但都好热情 食物质素唔错 中环呢个价位都非常好 唯独是 佢都几多人 我有订台 所以有位 无订台既 我见佢都未必有位俾到客人 可能就白行一倘会希望呢类小店可以继续做落去 但成条伊比利街都执左好多铺头啦
地点系SOHO区 好似有点远 但其实又唔系好远
地方细细地 但坐得舒服的