2024-11-13
✍︎︎呢间海鲜蒸锅成日经过都座无虚席套餐$318有好多嘢食😍 海鲜会视乎当日货源,每款都好新鲜,店员亦会主动帮手蒸煮,非常贴心🥰刺身拼盘🍣8款时令海鲜🦐🦞4款蔬菜🥬1款主食🍚首先刺身拼盘有三文鱼,吞拿鱼,希灵鱼,北寄贝,带子🥰另外小食点咗避风塘鲜鱿😍新鲜热辣有惊喜🦑主角出场开始食海鲜😆店员先倒入排骨,米,同蟹盖做个粥底😮之后就开始蒸海鲜😍有虾,鲍鱼,马友鱼同扇贝店员细心提醒马友鱼要趁热食,唔系就会变腥我同少爷仔立即试下,平时唔食鱼嘅我觉得好好食😍油香好香肉质好嫩😝一试爱上🐚之后到贝壳类,有蚬花甲同螺,唔洗点酱汁都好鲜味🤤至于蟹🦀都好鲜味又大只,啲肉唔会痴壳够哂新鲜👍🏼🌽🍠再继续要食下菜,虫草花蒸鸡乌冬底,乌冬索哂汁好惹味😙有南瓜芋头紫薯仔粟米丝瓜等,每样都原汁原味,鸡肉都好嫩滑嚟到呢度已经饱饱地,不过点都要试埋吸收哂海鲜精华嘅粥🤤好绵滑又够哂味,不过就真系要打包🤣最后仲送埋甜品为呢餐饭划上句号☺️非常满足❥CP值极高,星期一至四免加一收费!••••••••••••••••••••••••••••••🔎小渔港海鲜舫 鲜蒸‧鲜味火锅 太子荔枝角道127-133号地舖•••••••••••••••
呢间海鲜蒸锅成日经过都座无虚席
刺身拼盘🍣
8款时令海鲜🦐🦞
4款蔬菜🥬
1款主食🍚
首先刺身拼盘有三文鱼,吞拿鱼,希灵鱼,北寄贝,带子🥰
另外小食点咗避风塘鲜鱿😍新鲜热辣有惊喜🦑
主角出场开始食海鲜😆
店员细心提醒马友鱼要趁热食,唔系就会变腥
🐚之后到贝壳类,有蚬花甲同螺,唔洗点酱汁都好鲜味🤤
至于蟹🦀都好鲜味又大只,啲肉唔会痴壳够哂新鲜👍🏼
最后仲送埋甜品为呢餐饭划上句号☺️非常满足
❥CP值极高,星期一至四免加一收费!
🔎小渔港海鲜舫 鲜蒸‧鲜味火锅
太子荔枝角道127-133号地舖