2023-04-18
💠头盘:凯撒沙律凯撒沙律的味道非常清新,生菜脆脆口感同脆面包粒嘅口感相互融合,配上沙律酱香浓味道,令人食欲大增。💠小食:意式肉丸意式肉丸嘅味道鲜美,肉质鲜嫩多汁,经过烤嘅方式去烹调,令到表面微焦,内里鲜嫩,口感丰富。肉丸外皮酥脆口感同内里肉香味道相互融合,令人一尝难忘。搭配埋蕃茄酱更能增添丰富的风味。💠主菜:XO酱大蚬手工细面同沙卡蔬卡薄饼味道香辣可口,面条香滑有嚼劲,蚬肉鲜美多汁,XO酱辣味十足,令人食指大动。另外沙卡蔬卡薄饼嘅口感酥脆,搭配上各种配料,如蕃茄酱、芝士、意大利香肠等,味道丰富,令人回味无穷。🔱总括而言,我自己都几推介大家嚟呢间餐厅度食饭!因为佢哋嘅Menu有好多唔同嘅嘢食而且我见好多台食客都赞口不绝。
凯撒沙律的味道非常清新,生菜脆脆口感同脆面包粒嘅口感相互融合,配上沙律酱香浓味道,令人食欲大增。 💠小食:意式肉丸
意式肉丸嘅味道鲜美,肉质鲜嫩多汁,经过烤嘅方式去烹调,令到表面微焦,内里鲜嫩,口感丰富。肉丸外皮酥脆口感同内里肉香味道相互融合,令人一尝难忘。搭配埋蕃茄酱更能增添丰富的风味。 💠主菜:XO酱大蚬手工细面同沙卡蔬卡薄饼