2021-05-12 2248 浏览
母亲节带妈妈食好嘢😋.去咗Sunset Grill食Sunday Brunch自助餐,见倒有生蚝龙虾靓景所以预早仆倒去订台,依家好似已经book到七月先book倒😂.呢度嘅main courses(有steak / 泰式少少辣嘅prawns / 劲多蟹肉嘅eggs benedict 另外仲有个类似all day breakfast嘅我冇试)唔系自己去拎,每次向dining attendants落单,呢到嘅服务好好,每个dining attendant都好努力去配合客人要求,亦都主动同客人有倾有讲,非常亲切。.食物方面,任食嘅生蚝系法国🇫🇷Fine De Claire,海水味重🌊,但非常甘甜😍 .干式熟成牛扒,煎到外层好香,入面肉味浓得嚟肉质嫩滑,我同爸爸妈妈每人叫咗一份.我对甜品冇咩概念,都有食一两件,但印象唔深刻,我反而钟意食生果,有大大粒蓝莓同士多啤梨🍓.简单啲嚟讲呢到嘅嘢食贵精不贵多,同埋有靓海景,睇倒机场嘅飞机降落🛫️.净系星期日先有Sunday brunch buffet,每位$688加一,可以由12:00PM食到3:00PM .有兴趣快啲订,唔知呢个brunch自助餐做到几时
母亲节带妈妈食好嘢😋
有兴趣快啲订,唔知呢个brunch自助餐做到几时 😉
2021-05-09
午餐