2018-06-18
去开铜锣湾,揾食通常都系SOGO世贸希慎揾食,好似有选择但又冇乜咁,随时排队都排到你傻今日决定避一避世走去天后揾食,食完顺便行下维园去到清风街都未到七点,就揾左呢间日式串烧试下。店内装修都系工业风,但就好欣赏张台同座位够阔落,行完坐得好舒服决定同朋友嗌个二人餐,400几由汤食到甜品仲包野饮同和牛真系好吸引;再加多个清酒花甲。落单后好快沙律同野饮就送到,沙律劲大个之余d菜系新鲜清酒花甲一流,我系连汤都饮哂!花甲唔似出便果d咁又细粒又韧,粒粒都好鲜甜,诚意推介呀一口帆立贝海胆净系见到都觉得豪爽,咁足料真系好感动;如果面头花灸多D就仲正重点系和牛有得俾你拣自己烧定烧埋比你;拣自己烧就大大个炉比你,仲提供牛油同埋会细心指示你煮法!和牛入口松软,每咬一下都满口油香,除左赞自己烧得好,都系因为d和牛靓呀诚意推介I’ll be back!
落单后好快沙律同野饮就送到,沙律劲大个之余d菜系新鲜
诚意推介I’ll be back!