2021-12-17
好耐冇食韩烧😝今日约左朋友食任食韩烧,简左将军澳呢间running烧🥰之前系旺角分店食过,价钱合理😛而且花款都几多,所以今次就决定食埋将军澳呢间啦😆😆呢间韩烧系任食110分钟,平日$268/位、假日$298/位😛😛呢间韩烧系用手机qr code落单,节省左好多时间又方便☺️☺️朋友负责点餐,而我就去自助区拎野食😋😋争分夺秒😚😚 自助区都几多花款,除左有唔同种类既樽装饮品外,仲有鲜榨橙汁、老火汤、红豆沙😙可以食完烧肉下下火😆😆 各式各样既小食都摆哂出黎,有炸春卷、炸薯角、拍青瓜、泡菜等等,唔洗全部都食肉😝😝全部任refill唔嬲😎泡菜仲好正宗,腌到好好味😜😜酱油区仲有六款酱油自选,蒜蓉、大酱、盐酱、烤肉酱、韩式辣酱、烧肉汁等等😜😜酱料真系为烧肉增添左唔少特别味道🥰🥰餐厅为左节省人手,仲用左机械人帮手送餐🤩🤩真系好神奇点餐后,好快已经上齐哂我地点既肉类😙😙牛肉烧完好腍好多汁😌全部都好香既肉味,牛柳片有适量厚度,不过都好快熟😜柔嫩多汁🤤点埋头先自制既酱汁,唔会太油腻😽😽餐厅店员仲会主动帮手烧,仲教埋我地点烧先最好食😝传受左烧肉既技巧比我地☺️最后我地仲叫左水冷面同埋年糕汤清下啲油腻感同热气,真系食
最后我地仲叫左水冷面同埋年糕汤清下啲油腻感同热气,真系食到好饱,值回价钱😌😌