2022-07-10
呢排天气好热,真系好想eat something cool❣️绵绵冰真系夏天嘅消暑良药❣️嚟到葵广就比我揾到喇❣️❤️朱古力绵绵冰 $48❤️一望到大大份,加上色彩缤纷就已经好想打卡☺️而且食欲都大增❣️馅料非常之丰富,有迷李Oreo饼+朱古力威化饼+百力滋+棉花糖+朱古力酱,朱古力味又唔会死甜,个甜度系啱啱好。绵绵冰望落似芭菲,食落去口感棉密,由于加入咗牛奶同忌廉,好香滑,食到落最底仲有粟米片,呢个真心惊喜,口感好丰富😋❤️香蕉芝士榛子酱飞碟汉堡 $38❤️我哋仲试咗另一款热食,就系香蕉芝士榛子酱飞碟汉堡,馅料又系超级丰富。飞碟汉堡预先切开咗一半,好方便打卡同食用,店长仲好贴心提供胶手套,绝对唔会食到好狼狈。呢款飞碟汉堡有丰富嘅香蕉,再夹住芝士同榛子酱,味道好夹,榛子酱嘅甜味又唔会抢咗香蕉嘅味道,因为配料有芝士,食落仲有啲邪恶嘅拉丝效果❣️飞碟汉堡嘅饼皮新鲜烘好,口感外脆内软,烟烟韧韧。呢间小店整体来讲系好睇又好食,而且份量十足,性价比好高,大推荐❣️成日都觉得,一间食店嘅成功,除咗系佢嘅食物质素好之外,店长嘅服务态度都好重要。呢度嘅店长好亲切,知道我哋叫咗冻食同热食,就提议先上热食再上绵绵冰,等我哋可以
❤️朱古力绵绵冰 $48❤️
❤️香蕉芝士榛子酱飞碟汉堡 $38❤️
成日都觉得,一间食店嘅成功,除咗系佢嘅食物质素好之外,店长嘅服务态度都好重要。呢度嘅店长好亲切,知道我哋叫咗冻食同热食,就提议先上热食再上绵绵冰,等我哋可以趁热食咗飞碟汉堡先,然后拎住绵绵冰走慢慢叹❣️好抵赞啊❣️