2020-12-03 641 浏览
前菜都有六款选择都可以任食。台式盐酥鸡真系令我食不停,香脆入味,好惹味。饮品都有好多选择,但一定要饮自家制清热凉茶,今次有竹蔗茅根,唔会太甜又足料,而且独立包装感觉卫生。老坛酸菜鱼,滑嫩鱼已肉起骨切片,吸收汤汁精华后味道香浓酸辣,配料仲有宽粉、莲藕、莴笋等,份量好大,两个人几乎食唔晒,仲要留肚打边炉。食完之后再拣汤底打边炉,汤底拣左花胶鲜鸡美人锅,浓味好饮又可以养生。海鲜拼盘有鲜虾同蚬,另外仲有多达40款火锅配料任食,推介手工虾滑、墨鱼滑,超级弹牙。最后仲有甜品北海道牛乳布丁,香滑奶味重。今次系第二次黎食,之前食过觉得CP值真系好高,饱到要捧住个肚走,同埋钟意呢度地方大,楼底高,座位阔落坐得舒服,又有卡位。
台式盐酥鸡

老坛酸菜鱼

花胶美人锅
海鲜拼盘
美国精选肥牛

最后仲有甜品北海道牛乳布丁,香滑奶味重。
北海道牛乳布丁

台式盐酥鸡