话说九龙城入面有间性价比极高既隐世石烧烧肉,人均三百几就可以食到含有3种高质和牛既和牛套餐🫰🏻🫰🏻真心抵食又好食‼️我同朋友都食到舔舔脷‼️我地叫左个套餐系:👉🏻🌟极上和牛盛会の2人前🌟 $698入面含有:✨沙律×2✨呢份2人前既沙律🥗超大盘,睇得见既足料😆!新鲜爽脆既沙律菜配上木鱼丝同胡麻酱呢个组合够哂清新,好有日式风情🫰🏻✨前菜(三品)✨▫️炸鲜奶酥脆香口奶香重❣️▫️蟹棒拌柚子汁蟹棒拌上酸甜清爽既柚子汁,真系令人好开胃🤤▫️凉拌带子裙边带子裙边柔靭鲜味带微辣,系-味几好既开胃菜!✨樱花虾味噌汤x2✨虾味满满既樱花虾味噌汤个阵香中带鲜再带甜既味道,真系令人食欲大增!✨日本九州A4和牛三角胸✨呢份三角胸肉质细腻雪花靓,食落油味甘香牛味浓,接近入口即溶咁滞,超正👍🏻✨日本九州A4和牛上前腿肉✨肥瘦适中既牛上前腿肉油花分布均匀,质感柔嫩又多汁,入口又系正到晕🫶✨澳洲和牛封门柳✨和牛封门柳既肌肉结构较为紧密,脂肪相对冇咁多,牛味同样好香浓!肉质紧实有弹性,唔韧得梨兼冇筋🫰🏻✨菇盛会✨菇盛会分别系大啡菇同鸿禧菇;食完牛肉再食菇🍄,今餐真系好满足👊🏻✨升级稻庭乌冬✨+$15烟韧弹牙既乌冬配上浓郁猪骨汤底,

我地叫左个套餐系:👉🏻

🌟极上和牛盛会の2人前🌟 $698

入面含有:

✨沙律×2✨

✨前菜(三品)✨

▫️炸鲜奶

酥脆香口奶香重❣️

▫️蟹棒拌柚子汁

蟹棒拌上酸甜清爽既柚子汁,真系令人好开胃🤤

▫️凉拌带子裙边

带子裙边柔靭鲜味带微辣,系-味几好既开胃菜!

✨樱花虾味噌汤x2✨

✨日本九州A4和牛三角胸✨

✨日本九州A4和牛上前腿肉✨

✨澳洲和牛封门柳✨

✨菇盛会✨

✨升级稻庭乌冬✨+$15

烟韧弹牙既乌冬配上浓郁猪骨汤底,意料之中嘅好味道

✨$18饮品x2✨

我哋拣咗冻桂花乌龙茶,醇香嘅乌龙茶配上清雅桂花香,油腻感即时唔见哂🙌🏻

✨日式甜品x2✨

呢个甜品几得意,有得食有得玩!可以自己动手调配抹茶浓度,再淋落个云呢拿雪糕度-齐食,仪式感+1 🥰

最惊喜系买单嘅时候,职员仲送左张刮刮卡比我地抽奖🎟️食好西仲又有奖抽,开心仔‼️

🛑石一烧

📍九龙城启德道55号AVA55地下6号舖