2022-11-28
以前返工已经一试爱上嘅犀牛犀牛终于过到嚟宝琳因为时间已去到8点,我地打电话去舖头问左好多问题,而店员都好耐心咁一一解答。本来谂住电话落单,但实在太多野所以最后都9秒9冲去间舖怕赶唔切last order 。个menu 好多野食,但唔知系咪因为新开张加埋就收舖,有部分想食嘅都无😫问左一大轮之后,我地order 左薯泥培根蔬菜蛋卷同埋白桃乌龙🤩薯泥培根蔬菜蛋卷拎到上手𠮶阵热辣辣,忍唔住咬咗啖先记得影相,咬左几啖已经停唔到口。个配搭一啲都唔油腻,薯泥配培根嘅香味加埋蔬菜嘅爽脆口感真系无得输🥓🥔🥗而白桃乌龙我order 左走甜嘅关系甜甜酸酸,带到茶香得嚟又有白桃嘅味道。重点系入面真系有白桃,非常解腻 🍑☕️🧋PS 佢地幅壁画真系好有心思好靓,等野食个时不防留意下💖
薯泥培根蔬菜蛋饼
白桃乌龙
PS 佢地幅壁画真系好有心思好靓,等野食个时不防留意下💖